Комбинирани лазери серия A-T

Комбинираната машина за лзаерно рязане A-T е уникален мултифункционален център за разкрой на тръбен и листов материал. Компакността и ефективността на файбър лазера са идеално решение за стартиране или разширяване на малък и среден бизнес. Комбинираният лазер A-T е бюджетно решение за всяка фирма занимаваща се с металообработка, разширавайки продуктовата гама, като предоставя възможността да бъде предлаган краен продукт чрез лазерно рязане. A-T серията е съчетание на практичност и ефикастност достъпно за повечето фирми в България. Това е един уникален шанс да се сдобиете с най-високотехнологичната екипировка за разкрой на тръбен и листов материал по файбър технология. Ние предоставяме шанс на всяко едно предприятие да разшири възможностите и капацитета си, без да се налагат непосилни инвестиции от страна на инвеститора. Нашите машини разполага с CE сертификат за международно и европейско качество, което ги прави съвместими със най-високите световни стандарти за качество.  Можете да избирате между две маси за по-голяма ефективност на работа и различни дължини на обработваемите профили. Като опция има възможност за закупуването на аспирация за финни прахови частици и вредни газове за подобряването на работната среда и за безвредна експлоатация на машинния оператор и останалите служители. Машините на BODOR LASER се купуват по цял свят от производители с богато продуктово предлагане от строителство и машиностроене до дизайн и хранителновкусовата промишленост. Богатият асортимент от продукти, които можете да произвеждате с комбинираните машини за лазерно рязане, ви дават значително предимство пред тясно специализираната конкуренция.

Подобна машина за лазерно рязане е чудесна придобивка за всяка една фирма в бранша на металообработката. Редуцирайте Вашите основни инвестиции с машини, които можете бързо и ефективно да изплатите. Гъвкавост, мощност и висока скорост на рязане е нашият основен мотив и виждане за ефективна машина за лазерно рязане. Нашата цел е да минимизираме рисковете за вашият бизнес, като съчетаете разумната инвестиция с високото качество!

Освободете вашите ръце, Насладете се на автоматично фокусиране

Лазерна глава за автоматично фокусиране

Автоматично фокусиране

Приложимо за различни фокусни разстояния, които се контролират от системата за управление на машината. Фокусната точка автоматично ще бъде регулирана при процеса на рязане, за да се постигне най-доброто качество на рязане на метални листове с различни дебелини.

Освободете ръцете си

Освободете ръцете си, фокусното разстояние се контролира от операционната система. Не е нужно да се прави ръчно настройване. Автоматичното контролиране ефективно предотвратява грешки или повреди, които обикновено се причиняват при ръчната работа.

Бързина

Когато ползвате технологията Bodor Lightning, времето за първоначалния срез на листа е кратко, тъй като се запазва 90% от времето на среза. Bodor Lightning комбиниран с Bodor Genius задвижва нов процес, при който среза не се влияе от качеството на материала и постига перфектно рязане с най-точен срез; Икономичността на машините работещи на газ и електричество, води до спестяване на вашите разходи.

Когато изплозвате различни материали или листове с различна дебелина, ръчната настройка на лазерната глава довежда до ръчното регулиране на фокусното разстояние, което е много неефективно; Автоматичното настройване на лазерната глава води до разчитане на параметрите които са зададени и запаметени в системата.

Точност

Увеличава точността на фокусното разстояние при извършване на среза, като задавава фокусно разстояние на среза и отделно фокусно разстояние на самото рязане. По този начин изключително се повишава точността при рязане.

Трайност

Вградената двойноохлаждаща система осигурява постоянна температура на колиматорните и фокусиращите компоненти като предпазва лещите от прегряване и  удължава живота им.

Контрол
чрез сензорно докосване

Елегантност на външния вид

Новият 21,5-инчов сензорен дисплей има по-голяма площ и включва сензорна функция за по-голямо удобство. Взаимодействието между дисплея на потребителския интерфейс и масата прави работата по-точна и прецизна. Докосването при 10 пиксела подобрява практическата работа на потребителите.

Безжично оборудване за дистанционно управление

Големината на Мобилния дисплей позволява той да се хване с една ръка

Елегантната му форма е удобна за употреба

Благодарение на ергономичния си дизайн мобилния дисплей на машината по всяко време може да бъде поставен в предназначената за това поставка, като това прави употребата му по-лесна и удобна

ИЗЛЯТА ГРЕДА ОТ АЛУМИНИЙ

Отлично решена като обработка и завършек, напречната греда притежава добра цялост, твърдост, качество на повърхността, якост и еластичност. Металните характеристики на алуминиевата сплав – леко тегло, здравина и податливост са ефективни при високоскоростното рязане на различни графики, изискващи висока точност. Благодарение на ниското тегло на напречната греда се гарантира висока скорост, ефективност и качество при обработката на листовия материал.

Bodor Thinker

Операционната система R&D съвършено съчетава висока ефективност и лесно управление с възможността да изпълнява широк спектър от многообразни задачи

Операционната система R&D може да реализира интелигентно оформление на графичното рязане и да импортира множество графични формати, оптимизирайки процеса на рязане, като автоматично разпознава формата и изрязването на детайла. Системата за управление прави най-доброто логическо решение и взаимодействие със софтуера, повишавайки ефективността на използването на металните листове и намалявайки техните отпадъците. Опростената и бърза операционна система, както и ефективните и точни инструкции за рязане подобряват практическата работа на потребителя.

Носител на награда „Red Dot Award“ – „Оскар“ в индустриалния дизайн

Новият дизайнерски оформен и огнеупорен капак на Z-образна ос е 1/10 от общото тегло и гарантира максимално ускорение по време на работа. Изляти под високо налягане алуминиевите конзолни опори допринасят за повече сила и трайност на машината. Излъчваната синя студена лед светлина осигурява незабавна обратна връзка. Интегрираното декоративно оформление е модерно решено и е перфектната комбинация между PMMA и металната плоча. Продукта е изцяло поднесен във формата на истинско произведение на изкуството.

Функции

Тежкото легло прави оборудването по-стабилно при работа, а леката напречна греда работи по-бързо. Идеалният промишлен дизайн е в унисон с машиностроенето. Висококачествената софтуерна система за управление на осигурява на оборудването много висока точност на рязане. Машината притежава по-удобна оперативност, по-стабилна производителност, по-трайно качество, по-висока ефективност на рязане и не на последно място по-широко приложение.

Интелигентна защита на хода 

Автоматичният контрол върху диапазона на хода на напречната греда и режещите части, запазва хода да се движи в рамките на диапазона на машинната. Двойните гаранции за фиксираните ограничители значително подобряват състоянието на оборудването и личната безопасност, като минимизират рисковете при използване.

Допълнителна алармена функция за ниско налягане на газ

Измерването на налягането на газа в реално време ви позволява да активирате аларма, когато стойността на налягането е под оптималната. Това гарантира точност и ефективност на рязане, навременна смяна на газа.

WIFI дистанционна интелигентна помощ

Глобалната обратна връзка в реално време позволява незабавен анализ на грешки и отстраняване на неизправности.

Модул за защита от ново поколение

Контролирането на разстоянието от лазерната глава до обработвания детайл по време на процеса на рязане помага да се намали рискът от сблъсъци. Лазерът ще спре срязването при сблъсък с плочата. Модулът за безопасност намалява възможността за авария и подобрява ефективността на рязане.

Интелигентна алармена система

Системата генерира алармен сигнал и я изпраща през интерфейса към центъра за управление, когато възникне неизправност в оборудването. Ранното отстраняване на неизправности на оборудването и намаляването на скритите опасности води до увеличаване на ефективността при отстраняване на неизправности.

Автоматична система за смазване

Автоматичната система за смазване осигурява своевременно и ефективно смазване на оборудването, за да се осигури нормална и високоскоростна работа и има алармена функция при ниски нива на течности. Системата значително подобрява точността на рязане и ефективно удължава живота на трансмисионния механизъм.

Машините отговарят на изискванията на широката промишленост за изработка на части приложими в повечето отрасли, гарантиращи точност и стабилност на работа. В момента лазери за  рязане на метал са широко използвани в електрониката, електричеството, механичния хардуер, новата литиева енергия, опаковането, слънчевата, LED, автомобилната промишленост и други.

Параметри на продукта

Модел A3T6 A4T6 A6T6 A6T6 Plus
Работна площ
3048*1524mm
4000*1524mm
6100*1524mm
6100*2500mm
Мощност на резонатора
6000w/3000w/1500w
Ефективен диаметър на рязане на тръбите
Ø20-Ø230mm
Ефективен размер на рязане на квадратни тръби
□20*20-□230*230mm
Мин. дължина на тръбата
≤200 мм
Ефективна дължина на рязане на тръбата
3m / 6m
Точност на позициониране по оста X / Y
0.03mm
0.05mm
Точност на препозициониране на оста X / Y
0.02mm
0.03mm
Макс. интерполирана скорост по оси X/Y
140m/min
100m / min
Максимална скорост на празен ход
100m/min