Машина за лазерно гравиране и рязане с две глави BCL-X2H

Задвижва се с висока точност на линейните водачи и слайд блока, разполагайки с висока точност, устойчивост при износване, висока скорост; дъговидна синхронна лента – 3m, стабилна трансмисия, силна способност за абсорбиране на амортисьорите и малък шум. Система с три огледала и една фокусна леща за постигане на изключителен ефект на гравиране и рязане. Оборудвана с ръчно модулирана фокусна лазерна глава, машината е с бърза и точна реакция, като може да се регулира позицията на фокуса според гравирането и рязането и според характеристиките на материала и дебелината на дъската, за да се гарантира качеството.

wifi control

Безжичен контрол

Удобен високоефективен безжичен контрол – един компютър може да контролира повече от един комплект машини

Лазерна тръба 

1. Когато работният ток е 4mA и тръбата е в състояние на предварителна йонизация, лазерът може да се използва за високочестотна импулсна гравировка.
2. Продуктът е предвиден за работа при голяма мощност и дълъг срок на обслужване, който е подходящ за рязане на машина за ножове и дебел акрилен лист.

Japan Omron 

Електронни компоненти

Тайванската железница

Той има еднакви натоварвания в радиалната, обратната радиална, страничната посока и саморегулирането за поемане на грешка при инсталиране. По този начин линейната насока се характеризира с дълъг експлоатационен живот с висока скорост, висока точност и плавно линейно движение.

Стъпков мотор

Нисък шум Ниска вибрация Гладка операция Голям въртящ момент Възможност за по-високо ускорение По-добра прецизност По-добро представяне на ускорението.