Мини лазер BCL-MU е компактен като размери, лесен за употреба и поставяне. BIG EYE дизайн е с прозрачен акрилен прозорец, предоставяки максимално удобство за гледане, при проследяване на работния процес. Изработена от неръждаема стомана масата е пригодена за лесното отстраняване на дима. Притежава електрическа работна маса, способна да обработва неметални материали с различна дебелина. Благодарение на поставената от ляво врата може да почистите вътрешното пространство. 3 в 1 затворена напречна греда (направляваща релса, ремъци, верига на резервоара, интегрирана в гредата).

wifi control

Безжичен контрол

Удобен високоефективен безжичен контрол – един компютър може да контролира повече от един комплект машини

Лазерна тръба 

1. Когато работният ток е 4mA и тръбата е в състояние на предварителна йонизация, лазерът може да се използва за високочестотна импулсна гравировка.
2. Продуктът е предвиден за работа при голяма мощност и дълъг срок на обслужване, който е подходящ за рязане на машина за ножове и дебел акрилен лист.

Japan Omron 

Електронни компоненти

Тайванската железница

Той има еднакви натоварвания в радиалната, обратната радиална, страничната посока и саморегулирането за поемане на грешка при инсталиране. По този начин линейната насока се характеризира с дълъг експлоатационен живот с висока скорост, висока точност и плавно линейно движение.

Стъпков мотор

Нисък шум Ниска вибрация Гладка операция Голям въртящ момент Възможност за по-високо ускорение По-добра прецизност По-добро представяне на ускорението.