Бодор България новини

BODOR laser предлага невиждани за родния пазар мощности!

Бодор България ЕООД вече предоставя уникалната възможност за доставка на файбър лазери BODOR от последно поколение със свръхмощни лазерни източници способни да изрязват до 130 мм. неръждаема стомана!

Мощност от 1000W до невижданите до сега 30 000 W може да предложи само мега производителят BODOR.

За повече информация office@bodor.bg или позвънете на телефон 0894 30 36 33.

Нашият екип представи лазерна машина за рязане на метални листове и тръби P3015Т 2 kw. По време на демонстрацията бяха рязани различни дебелини метални листове и тръби, като максималният срез е с дебелина 15 мм. Машината разполага с две сменяеми маси и множество екстри като Wi-Fi управление, автоматична защита на хода и собствен софтуер Bodor Nest. 

От 15 до 18 април в Интер Експо Център, гр. София се състоя ежегодното издание на специализираното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo 2019. 

БОДОР БЪЛГАРИЯ ЕООД Ви кани на ежегодното издание на специализираното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo 2019, което ще се състои от 15 до 18 април в Интер Експо Център, гр. София.

БОДОР БЪЛГАРИЯ ЕООД ще вземе участие в ежегодното издание на специализираното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo 2019, което ще се състои от 15 до 18 април в Интер Експо Център, гр. София.

Ще Ви предложим СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ и търговски условия съобразени с Вашите нужди по време на изложението. Очакваме ви да се срещнем в зала 1, щанд C3.