Бодор България новини

Предстои участие на Бодор България на MachTech&InnoTech 2022 през месец септември

Бодор България, за поредна година, ще вземе участие в професионалното изложение MachTech&InnoTech, провеждащо се в Интер Експо Център – София от 13 до 16 септември 2022г. Фирмата ще бъде позиционирана на щанд С3, в зала 1. Там ще бъдат изложени два лазера BODOR, съответно серия С с две маси и защитна кабина и серия А с една маса. Мощността на първия ще бъде 12kW. По време на изложението Бодор България ще има готовност да предложи цялата гама лазери на BODOR и да покаже множество мостри на детайли, изрязани с различни по мощност собствени лазери. Екипът ни е приготвил специални изненади и отстъпки. До нови срещи!

BODOR е номер едно по продажби в целият свят за трета поредна година

За трета поредна година Bodor получава сертификат от Shenzhen Forward Industry Research Institute, който удостоверява, че годишният обем на продажбите на машини за лазерно рязане над 1 kW на компанията е на първо място за 2019, 2020 и 2021г. в света. През 2021 г. Bodor продаде общо 5019 машини за лазерно рязане с мощност над 1 kW, като количеството им се увеличи с близо 35% в сравнение с обема от 3727 машини през 2020 г., което е с 39% повече от това през 2019 г. Този положителен растеж се реализира в условията на пандемия, икономическа криза и предизвикателствата на световните вериги за доставки.

BODOR представи нова революционна технология наречена „Scanning cutting“

BODOR продължава да отделя много финансови ресурси за развойното си звено. През последните две години се забелязва огромен скок на подобренията, нововъведенията и патентованите технологии. Благодарение на тях, BODOR е сред водещите фирми в производството на лазери. BODOR е единствената фирма предлагаща на пазара лазер за рязане с мощност 40kW. Ако вземем под внимание всички нововъведения, същите ще помогнат за развитието на нови технологии, които биха позволили фирмите използващи BODOR да бъдат по-конкурентноспособни на пазара.

Една такава революционна нова технология е „Scanning cutting“ и е запазена марка на BODOR. Същата позволява да се режат метали със силна отразяваща повърхност и повишена ефективност при рязане на метали.

Основните предимства са: 1) възможност за увеличаване на дебелината на рязане; 2) възможност за увеличаване на скоростта и качеството на рязане; 3) липса на отражение на лъча. Същият се движи по предварително зададен алгоритъм. BODOR е патентовал над 1000 алгоритми за движение на лъча. За един метър рязане, лъча изминава тридесет метра.

Това нововъведение става възможно поради няколко причини: 1) партньорството на BODOR с производителя на резонатори MAXPHOTONICS; 2) собствени проектирани и изработени лазерни глави BODOR; 3) Разработени собствени софтуерни решения за управление на лазерите BODOR. Тези характеристики отличават BODOR от всички други фирми, които сглобяват лазерите си с компоненти на други производители.

BODOR laser предлага невиждани за родния пазар мощности!

Бодор България ЕООД вече предоставя уникалната възможност за доставка на файбър лазери BODOR от последно поколение със свръхмощни лазерни източници способни да изрязват до 130 мм. неръждаема стомана!

Мощност от 1000W до невижданите до сега 30 000 W може да предложи само мега производителят BODOR.

За повече информация office@bodor.bg или позвънете на телефон 0894 30 36 33.

Нашият екип представи лазерна машина за рязане на метални листове и тръби P3015Т 2 kw. По време на демонстрацията бяха рязани различни дебелини метални листове и тръби, като максималният срез е с дебелина 15 мм. Машината разполага с две сменяеми маси и множество екстри като Wi-Fi управление, автоматична защита на хода и собствен софтуер Bodor Nest. 

От 15 до 18 април в Интер Експо Център, гр. София се състоя ежегодното издание на специализираното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo 2019. 

БОДОР БЪЛГАРИЯ ЕООД Ви кани на ежегодното издание на специализираното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo 2019, което ще се състои от 15 до 18 април в Интер Експо Център, гр. София.

БОДОР БЪЛГАРИЯ ЕООД ще вземе участие в ежегодното издание на специализираното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo 2019, което ще се състои от 15 до 18 април в Интер Експо Център, гр. София.

Ще Ви предложим СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ и търговски условия съобразени с Вашите нужди по време на изложението. Очакваме ви да се срещнем в зала 1, щанд C3.