Бодор България новини

Нашият екип представи лазерна машина за рязане на метални листове и тръби P3015Т 2 kw. По време на демонстрацията бяха рязани различни дебелини метални листове и тръби, като максималният срез е с дебелина 15 мм. Машината разполага с две сменяеми маси и множество екстри като Wi-Fi управление, автоматична защита на хода и собствен софтуер Bodor Nest. 

От 15 до 18 април в Интер Експо Център, гр. София се състоя ежегодното издание на специализираното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo 2019. 

БОДОР БЪЛГАРИЯ ЕООД Ви кани на ежегодното издание на специализираното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo 2019, което ще се състои от 15 до 18 април в Интер Експо Център, гр. София.

БОДОР БЪЛГАРИЯ ЕООД ще вземе участие в ежегодното издание на специализираното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo 2019, което ще се състои от 15 до 18 април в Интер Експо Център, гр. София.

Ще Ви предложим СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ и търговски условия съобразени с Вашите нужди по време на изложението. Очакваме ви да се срещнем в зала 1, щанд C3.