УСЛУГА ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ

Бодор България ЕООД е единственото екслкузивно представителство, което предлага услугата лазерно рязане с машини, които дистрибутира. Решихме, че машините за лазерно рязане BODOR laser са действителна ефективна инвестиция с голяма възвръщаемост.

Ние предлагаме една от водещите марки в България за прецизно лазерно рязане и можем да извършваме тази услуга за вас, защото сме убедени в качеството на нашите машини. Ние сме базирани в София и Стара Загора, но обслужваме цялата страна. Нашата услуга е предназначена да акцентира на високо качевство на добра цена. Ако се нуждаете от качествени срязове, ефектни гравюри или просто искате да оптимизирате цената на разхода Ви за лазерно рязане, вие сте на правилното място.

Вярваме, че с внедряването услугата лазерно рязане възможностите са наистина безкрайни. Ние сме специализирани в лазерно рязане на черни, неръждаеми и цветни метали.

Освен нашите услуги за лазерно рязане, ние също предлагаме лазерно гравиране и маркиране включително на дърво, пластмаса и акрил.

В случай, че се нуждаете от висококачествена услуга за лазерно рязане, позвънете или ни пишете на office@bodor.bg и ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.

Листов материал:

– максимална дебелина 14 мм.
– максимален размер на листа 1500 х 3000 мм.

 

Профили:

– максимална дължина на профила 6000 мм.
– максимално тегло на профила 100кг.
– кръгли тръби от Ø20 до Ø 200 мм.
– правоъгълни тръби от □20х20 мм. □140х140 мм.
– П-профили
– L-профили
– Елипсовидни профили

Бодор България ЕООД прави първата стъпка в производството като отваря сервизен център за лазерно рязане в Стара Загора. Предлаганите от нас услуги като производство на заготовки и изрязване на детайли ще разгърнат потенциала на нашата фирма и снабдят нашите клиенти с качествана изработа на метални изделия. Производството ще се изразява в рязане на метални планки и рязане на стоманени планки до рязане на неръждаема стомана и изделия с по-високо изискване за качество. Производство на заготовки и изрязване на детайли ще бъдат най-честите продукти, които предлагаме с високо качество на сряза и оптимизиран разкрой на листов материал. Ние имаме опит в изработка на метални изделия като рязане на метални планки, рязане на стоманени планки и рязане на неръждаема стомана предимно за хранително вкусовата промишленост. Имате възможността да оптимизирате разходите си за услугата лазерно рязане, тъй като в нашето производство на заготовки, осъщаствяваме изразване на детейли само при оптимизиран разкрой на листов материал.