прецизен лазер i3

i3 Linear 

Моторът Linear прави процеса на рязане по-прецизен

Оборудването е с мотор Linear, който представлява компактна структура и притежава ниска загуба на мощност. Без механичен контакт, силата на триене е по-малка. Плавно движение, висока точност на позициониране и препозициониране, по-висока скорост и ускорение. Бърза реакция, висока чувствителност, отлични последващи действия, безопасен и надежден, дълъг живот, нисък шум при движение. Висока ефективност и качество на рязане, подходящи за ултра прецизно рязане.

Мраморен плот за по-голям професионализъм

Мраморен плот с нисък коефициент на линейни деформации; без ръжда, лесен за поддръжка; устойчивост на киселини и основи; висока твърдост, износоустойчив, антимагнитен; осигурява стабилност и точност по време на работата с висока скорост, подобрявайки производителността.

Напълно покрита система, 360 ° защита

360° напълно покрит дизайн и изолирана работна площ изцяло изолира дима и лазерното лъчение. По-безопасно и
с минимално замърсяване.

Висока скорост, бързо ускорение, голяма точност

Оборудването има висока скорост на обработка, максималната интерполирана скорост 120 м/мин, максималното ускорение е 1.4G, което прави работната ефективност е по-висока. Съчетава по-прецизно рязане и точността на позициониране е ± 0.01mm,  на препозициониране е ± 0.004mm. Качеството на рязане може да бъде гарантирано.

i3 Linear серията прави рязането по-точно

Режещите части използват въздушна стяга, за да фиксират режещите материали и подобряват точността на позицията. Разпределението на острието се регулира автоматично според двете страни на шините, за да се предотврати изтичане на материал. Подходящ за тънка пластина, най-тънката плоча, която може да побере е 0,3 мм, и това подобрява прецизността на обработката.

 

По-лесно подвижни и прецизни

Площта за рязане е 600 * 600 мм и това спестява място и ресурси. Същевременно оборудването е лесно подвижно.

Здраво, стабилно и прецизно тяло изработено с гаранция от 20 години без деформации

Изработено тяло от въглеродна структурна стомана с добра якост, пластичност, заваръчни характеристики и термична обработка;

Машината е закалена за високо налягане и обработена против стареене, получаващо се от вибрациите. Това премахва усилията при заваряването и обработката на машинното легло, което придобива дълготрайна точност. 

Отличната триизмерна структура на леглото на машината, строгият процес на топлинна обработка и усъвършенстваните нива на процеса на рязане осигуряват висококачествени производствени характеристики на оборудването.

Силна стабилност, висока точност и дълготрайност, гарантиращи 20 години без деформация.

Дизайн

Естетиката бе въведена в индустриалната идентификация, перфектна комбинация от технологии и естетика

Изработката с изпечена боя  и сребърна декорация, съгласувана с диамантеното рязане от закалено стъкло и дизайна на бялата ламарина на машината е адмирирана от потребителите в цял свят.
Работното място е чисто, подредено и спестява място.

Функции

Тежкото легло прави оборудването по-стабилно при работа, а леката напречна греда работи по-бързо. Идеалният промишлен дизайн е в унисон с машиностроенето. Висококачествената софтуерна система за управление на осигурява на оборудването много висока точност на рязане. Машината притежава по-удобна оперативност, по-стабилна производителност, по-трайно качество, по-висока ефективност на рязане и не на последно място по-широко приложение.

Интелигентна защита на хода 

Автоматичният контрол върху диапазона на хода на напречната греда и режещите части, запазва хода да се движи в рамките на диапазона на машинната. Двойните гаранции за фиксираните ограничители значително подобряват състоянието на оборудването и личната безопасност, като минимизират рисковете при използване.

Допълнителна алармена функция за ниско налягане на газ

Измерването на налягането на газа в реално време ви позволява да активирате аларма, когато стойността на налягането е под оптималната. Това гарантира точност и ефективност на рязане, навременна смяна на газа.

WIFI дистанционна интелигентна помощ

Глобалната обратна връзка в реално време позволява незабавен анализ на грешки и отстраняване на неизправности.

Модул за защита от ново поколение

Контролирането на разстоянието от лазерната глава до обработвания детайл по време на процеса на рязане помага да се намали рискът от сблъсъци. Лазерът ще спре срязването при сблъсък с плочата. Модулът за безопасност намалява възможността за авария и подобрява ефективността на рязане.

Интелигентна алармена система

Системата генерира алармен сигнал и я изпраща през интерфейса към центъра за управление, когато възникне неизправност в оборудването. Ранното отстраняване на неизправности на оборудването и намаляването на скритите опасности води до увеличаване на ефективността при отстраняване на неизправности.

Автоматична система за смазване

Автоматичната система за смазване осигурява своевременно и ефективно смазване на оборудването, за да се осигури нормална и високоскоростна работа и има алармена функция при ниски нива на течности. Системата значително подобрява точността на рязане и ефективно удължава живота на трансмисионния механизъм.

Машините отговарят на изискванията на широката промишленост за изработка на части приложими в повечето отрасли, гарантиращи точност и стабилност на работа. В момента лазери за  рязане на метал са широко използвани в електрониката, електричеството, механичния хардуер, новата литиева енергия, опаковането, слънчевата, LED, автомобилната промишленост и други.

Параметри на продукта

Модел i3Linear
Работна площ
600*600mm
Мощност на резонатора
2000w/1500w/1000w
Точност на позициониране по оста X / Y
0.01mm
Точност на препозициониране на оста X / Y
0.004mm
Макс. интерполирана скорост по оси X/Y
120m/min