прецизен лазер i5

i5 СЕРИЯ

Машини за лазерно маркиране

Покрит дизайн, затворено работно пространство

Пълната затворена платформа засилва сигурността. Системата за автоматично събиране на дим и прах е щадяща за околната среда. 

По-лесно подвижни и прецизни

Ефективно използване на цялостната структура, като площта за рязане е 900 * 1300 мм и това спестява място и ресурси. Същевременно оборудването е лесно подвижно.

Здраво, стабилно и прецизно тяло изработено с гаранция от 20 години без деформации

Изработено тяло от въглеродна структурна стомана с добра якост, пластичност, заваръчни характеристики и термична обработка;

Машината е закалена за високо налягане и обработена против стареене, получаващо се от вибрациите. Това премахва усилията при заваряването и обработката на машинното легло, което придобива дълготрайна точност. 

Отличната триизмерна структура на леглото на машината, строгият процес на топлинна обработка и усъвършенстваните нива на процеса на рязане осигуряват висококачествени производствени характеристики на оборудването.

Силна стабилност, висока точност и дълготрайност, гарантиращи 20 години без деформация.

Излята греда от алуминий

Изцяло лята под налягане, лека, гъвкава и ефективна

Отлично решена като обработка и завършек, напречната греда притежава добра цялост, твърдост, качество на повърхността, якост и еластичност. Металните характеристики на алуминиевата сплав – леко тегло, здравина и податливост са ефективни при високоскоростното рязане на различни графики, изискващи висока точност. Благодарение на ниското тегло на напречната греда се гарантира висока скорост, ефективност и качество при обработката на листовия материал.

Bodor Pro 2.0

Операционната система R&D съвършено съчетава висока ефективност и лесно управление с възможността да изпълнява широк спектър от многообразни задачи

Операционната система R&D може да реализира интелигентно оформление на графичното рязане и да импортира множество графични формати, оптимизирайки процеса на рязане, като автоматично разпознава формата и изрязването на детайла. Системата за управление прави най-доброто логическо решение и взаимодействие със софтуера, повишавайки ефективността на използването на металните листове и намалявайки техните отпадъците. Опростената и бърза операционна система, както и ефективните и точни инструкции за рязане подобряват практическата работа на потребителя.

WIFI дистанционна интелигентна помощ

· Глобална обратна връзка в реално време
· Осигуряване на анализ и отстраняване на неизправности в реално време

Допълнителна алармена функция за ниско налягане на газ

Осигурява процеса на рязане и гарантира точност и навременната смяна на газа.

Дизайн

Естетиката бе въведена в индустриалната идентификация, перфектна комбинация от технологии и естетика.

Дизайн с модерна форма от черен акрил с дебелина 30 мм, обрамчена със сребро лента и лед светлина, изработена от чисто бяла ламарина, е стил който се възприема много добре от потребителите в цял свят. С прецизно легло от чугун цялата машина е надеждна и здрава. Най-разумното разпределение и оформление на частите правят машината стабилна, удобна, точна и технологична.

Функции

Тежкото легло прави оборудването по-стабилно при работа, а леката напречна греда работи по-бързо. Идеалният промишлен дизайн е в унисон с машиностроенето. Висококачествената софтуерна система за управление на осигурява на оборудването много висока точност на рязане. Машината притежава по-удобна оперативност, по-стабилна производителност, по-трайно качество, по-висока ефективност на рязане и не на последно място по-широко приложение.

Интелигентна защита на хода 

Автоматичният контрол върху диапазона на хода на напречната греда и режещите части, запазва хода да се движи в рамките на диапазона на машинната. Двойните гаранции за фиксираните ограничители значително подобряват състоянието на оборудването и личната безопасност, като минимизират рисковете при използване.

Допълнителна алармена функция за ниско налягане на газ

Измерването на налягането на газа в реално време ви позволява да активирате аларма, когато стойността на налягането е под оптималната. Това гарантира точност и ефективност на рязане, навременна смяна на газа.

WIFI дистанционна интелигентна помощ

Глобалната обратна връзка в реално време позволява незабавен анализ на грешки и отстраняване на неизправности.

Модул за защита от ново поколение

Контролирането на разстоянието от лазерната глава до обработвания детайл по време на процеса на рязане помага да се намали рискът от сблъсъци. Лазерът ще спре срязването при сблъсък с плочата. Модулът за безопасност намалява възможността за авария и подобрява ефективността на рязане.

Интелигентна алармена система

Системата генерира алармен сигнал и я изпраща през интерфейса към центъра за управление, когато възникне неизправност в оборудването. Ранното отстраняване на неизправности на оборудването и намаляването на скритите опасности води до увеличаване на ефективността при отстраняване на неизправности.

Автоматична система за смазване

Автоматичната система за смазване осигурява своевременно и ефективно смазване на оборудването, за да се осигури нормална и високоскоростна работа и има алармена функция при ниски нива на течности. Системата значително подобрява точността на рязане и ефективно удължава живота на трансмисионния механизъм.

Машините отговарят на изискванията на широката промишленост за изработка на части приложими в повечето отрасли, гарантиращи точност и стабилност на работа. В момента лазери за  рязане на метал са широко използвани в електрониката, електричеството, механичния хардуер, новата литиева енергия, опаковането, слънчевата, LED, автомобилната промишленост и други.

Параметри на продукта

Модел i5
Работна площ
900*1300mm
Мощност на резонатора
3000w/2000w/1500w/1000w
Точност на позициониране по оси X/Y
0.03mm
Точност на препозициониране на оси X/Y
0.02mm
Макс. интерполирана скорост по оси X/Y
60m/min