C Серия

Лазер за рязане на листове с мощност 6-50 kW 

модел C

P Серия

Лазер за рязане на листове с две маси  

модел P

H Серия

Лазер за рязане на едрогабаритни листове, подходящ за:
Тежко машиностроене, корабостроене, строителство и др.

модел H

A Серия

Лазер за рязане на листове

модел  A

i7 Серия

Прецизен лазер за рязане на метални листове

модел  i7

i5 Серия

Прецизен лазер за рязане на метални листове

модел  i5

Бодор България ЕООД предлага иновативна файбър технология за лазерно рязане, те са най-ефективният метод за лазерно рязане на метали и сплави. Файбър лазера генерира мощен лазеререн лъч чрез диоден резонатор пренасяайки го през фиброоптичният кабел до фокусните лещи. Файбър лазерът има много концентрирана точка на фокусиране на лазерният лъч, което увеличава ефективността и качеството на рязане на металите. Поддръжката в сравнение с друг тип лазери е изключително по-бюджетна и надеждна, тъй като фибро-лазерите не се нуждаят от ежедневно почистване и грижа на преносителите на лазерният лъч. В зависомост от типа и дебелината на материала файбър лазерите режат с около 30% до 40% по-бързо в дебелини до 15-20 мм. черна, неръждаема, алуминиева, медна и месингова ламарина. Файбър технологията е концентрирана и най-ефикасна при обработката само на метали. Софтуерът и управлението на нашите машини за лазерно рязане също може да бъде избран от клиент по-предпочитание. Разполагаме с немски и ктайски софтуери Windows базирани съответно Beckoff и Bodor Pro на и двата софтуера разполагат с множество функции за улеснение на работния процес, като автоматичен нестинг, интелигентна защита от превенция на сблъсък с материала, до Jump cutting за превантивно прескачане на евентуални стърчащи детайли по време на рязането и други като разпознаване на позицията на материала и неговото разположение спрямо работната маса.

 

Предимствата, които Бодор България ЕООД ви предоставя пред останалите производители на машини за лазерно рязане са следните:

 

  • По-ниска първоначална инвестиция
  • Избор на компоненти и механични части
  • Най-дългата гаранция на машина за лазерно рязане предлагана на пазара
  • Надежден партньор в лицето на Бодор България ЕООД
  • Консултации за оптимизиране на работни процес
  • Консултация за избор на подходяща за вас машина

Бодор България ЕООД предоставя на вашият бизнес възможност да се докосне до най-модерната технология за обработка на листов и тръбен материал. Научете повече за нас и нашите машини като се свържете с наш търговец или технически консултант.

Какво е фибро лазер? Основната част в така наречената машина фибро лазер е фиброоптичният кабел. Когато купуваме фибро машина за лазерно рязане, трябва да обърнем внимание на качеството фиброоптичният кабел и лазерният източник на фибро лазера. Водещият в момента американски производител на лазерни източници IPG за фибро лазери е най-добрият лазерен източник в света следван от китайският мегапроизводител Maxphotonics. Ако използвате вносни фибро лазери, цената на лазерният източник сравнително по-висока, но качеството е по-добро. Продължителността на живота е повече от десет години. През последните години на международния пазар фибро лазерите се наложиха в сферата на металите. Независимо дали говорим за скорост или качество на рязане, машината има абсолютно предимство.