T СЕРИЯ

По-голям от най-голям

 

Максималният диаметър на рязане на серия Т е 30% по-дълъг от основните продукти на пазара.
Максималното тегло при рязане е 100% по-тежко от основните продукти на пазара.
Подходящ за рязане на различни тръби 

Контрол чрез сензорно докосване

Първият използващ UI дизайн в света който позволява екрана да отговаря на обработващата маса, улеснявайки работата. 1920*1080 висока резолюция капацитивен сензорен екран и елегантен дизайн.

Самоцентриращ се патронник

Автоматичен електрически патронник с постоянно токов двигател, контролиран по ток, с високоефективен режим на предаване, дълъг експлоатационен живот и висока надеждност на работа.

BodorPro софтуер 

Новата функция за търсене при правоъгълни тръби на четирите ръба
на тръбата, оптимизира алгоритъма на търсене носейки ни по-точно разчитане на размерите.

Налични опции

Пълно автоматично зареждане и разтоварване

Зареждане:

След като цяла връзка тръби се поставя върху захранващото устройство, тези тръби могат да бъдат интелигентно разделени, заредени и да се гарантира, че само една тръба се транспортира едновременно до рамото за подаване.

Разтоварване:

Готовият материал се разтоварва автоматично в силозните части, а допълнителните двойни ролки поддържат дългите части.
Автоматичното разтоварване, частите и отпадъците се разделят автоматично, намалявайки времето за сортиране, спестявайки ръчния труд.

Машините отговарят на изискванията на широката промишленост за изработка на части приложими в повечето отрасли, гарантиращи точност и стабилност на работа. В момента лазери за  рязане на метал са широко използвани в електрониката, електричеството, механичния хардуер, новата литиева енергия, опаковането, слънчевата, LED, автомобилната промишленост и други.